AANBOD INSTAPKLARE WEBSHOPS

Webshops te koop

AANBOD WEBSHOPS

Te koop

Wij ontwikkelen regelmatig nieuwe webshopconcepten voor de verkoop. Wij adviseren je dan ook om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte, mocht er een nieuwe webshop te koop komen.

Fietstasspecialist.nl

Nederland staat bekend als het fietsland van de wereld. Door de vlakke landschappen en prachtige fietspaden fietsen we er wat op los in Nederland. De webshop fietstassenexpert.nl is gespecialiseerd in allerlei soorten fietstassen.

ilovesocks.nl

VERKOCHT

Budgetvloerkleden.nl

VERKOCHT

Groeikaartenshop.nl

VERKOCHT

Co2sensoren.nl

VERKOCHT

Deshampoobar.nl

VERKOCHT

Luxebedspreien.nl

VERKOCHT

Droogbloemenspecialist.nl

VERKOCHT

Insectenhotels.com

VERKOCHT

Casualunited.nl

VERKOCHT

GWLshop.nl

VERKOCHT

Kwalithee.nl

VERKOCHT

Bronsbeelden.nl

VERKOCHT

Interesse?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@readytogo.nl of bel 085 303 94 60.

Kant & klare webshops te koop

Altijd al een webshop willen beginnen of op zoek naar een webshop ter uitbreiding van de online activiteiten? Hier zijn regelmatig startklare webshops te vinden voor overname. Het belangrijkste voordeel is dat je vooraf weet waar je in investeert en je direct aan de slag kan met de shop. Het geeft je veel zekerheid en scheelt enorm veel tijd in de opstartfase.

De webshops zijn ontwikkeld met Shopify. Shopify is het nr 1 e-commerce platform van de wereld en biedt ongekende mogelijkheden. Ready To Go is officieel Shopify Partner. Hierdoor ben je ook na de aankoop van jouw webshop verzekerd van professionele ondersteuning, naast de support mogelijkheden vanuit Shopify zelf.

Tijdens de opstartperiode kun je gebruik maken van ons Lets Go pakket. In meerdere sessies bespreken we de kansen en ontvang je veel praktische tips over het in de markt zetten van de webshop. Met meer dan 15 jaar ervaring (ook in het zelf exploiteren van een shop) wordt je dus vakkundig op weg geholpen.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ben je op zoek naar een webshop met een specifieke productgroep? Wij beschikken over een database met meer dan 400 dropshipleveranciers. Plaats eenvoudig een zoekopdracht en wellicht kunnen wij jou verder helpen bij het opstarten van jouw webshop.

VRIJBLIJVEND AFSPREKEN

Bakkie doen?

Ik ben Jan Boersma en hoor graag hoe ik jou verder kan helpen met jouw ideeën.
Binnen 48 uur reactie, anders trakteer ik op taart bij de koffie!

 

Contact via whatsapp